De coach

Mijn naam is Gerard Hille.
Op het thema van coming out ben ik ervaringsdeskundige. Zoals gezegd, ik heb het allemaal meegemaakt en aan den lijve ondervonden.
Ik ben (pas) na 27 jaar huwelijk uit de kast gekomen. Hiervan heb ik minstens 15 jaar een dubbelleven geleid, op zoek naar wat ik niet kon vinden. Bij mij was het zo dat ik teveel van mijn echtgenote hield, haar geen verdriet wilde doen en genoegen nam met wat er was. Ook had ik angst voor het onbekende. Ik nam mij zelf, wie ik werkelijk was, niet serieus. Uiteindelijk hield ik dat niet vol. Ik heb er voor gekozen plotseling te vertrekken uit mijn oude leven om een nieuw leven te kunnen beginnen.

Ik ben nu erg gelukkig. Ik voel me vrij en kan (eindelijk) zijn wie ik werkelijk ben. Het leven lacht mij toe en ik zie weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, in mijn privé bestaan en ook in professioneel opzicht.

Vanuit levensverhalen van mijn vrienden- en kennissenkring en studie blijkt dat heel veel mannen op één of andere manier de keuze hebben gemaakt uit te komen voor hun gevoelens voor mannen. Zo’n 100.000 mannen worstelen nog met het thema van coming out. Wist je dat één op de vijf homo’s eerder een heterorelatie had? Als je ook gevoelens voor mannen hebt en heb je een vrouw of vriendin, wij zijn geen uitzondering!

Ik wil hulp bieden vanuit grote betrokkenheid met deze groep van mannen. Dit werk combineer ik met mijn werk als professioneel coach en trainer. Al zo’n 30 jaar begeleid ik vooral managers in hun professionele ontwikkeling. Sinds 2006 heb ik een eigen bureau. Behalve managers coach ik nu ook medewerkers in persoonlijke effectiviteit, al dan niet in teamverband.

Kortom, maak je van mijn hulp gebruik, dan kun je rekenen op:
- professionele begeleiding
- mijn deskundigheid en invoelingsvermogen in jouw situatie
- een grote mate van betrokkenheid

Reacties zijn gesloten.